Dit wordt het fietstenue en loopshirt

20 januari 2023 12:00

Bij Klimmaten hoort natuurlijk ook een bijpassend fietstenue en loopshirt. De afgelopen weken zijn wij druk bezig geweest met het ontwerpen hiervan en we hopen dat jij het net zo mooi vindt geworden als wij. Hieronder kun je het ontwerp bewonderen en lees je alles over het bestellen er van. 

Teamnaam of teamlogo

Het is mogelijk om op je shirt in plaats van je teamnaam je teamlogo te drukken. Willen jullie dit? Stuur dan vóór 1 maart het logo als EPS bestand naar klimmaten@elefunds.nl. Dan zorgen wij dat de drukker weet dat er een logo moet worden meegedrukt. 

Voor- en achterzijde fietsshirt

Kleding bestellen

Vanaf half mei tot 1 juli zal het mogelijk zijn om kleding te bestellen via onze webshop. Je ontvang van te voren van ons een kortingscode waarmee je een fietstshirt en -broek of wandelshirt als deelnemer kunt bestellen. De kosten voor het tenue zitten bij de inschrijfkosten inbegrepen net als de verzendkosten. 

Voor- en achterzijde loopshirt

Extra kleding bestellen

In de webshop zijn naast het fietstenue en loopshirt ook andere items te bestellen. Deze items kun je tegen betaling kopen. Hiervoor worden ook verzendkosten van € 8,47 (incl btw) in rekening gebracht.